Ontdek nu de Kernwaarden

Ontdek nu de Kernwaarden van Jolien

Passie

Bij Jo’s Sunny Salsa gaan we op zoek naar jouw ‘innerlijke vuur’. Dit is jouw motor die ervoor zorgt dat je in beweging komt. Passie staat niet alleen voor het innerlijke vuur in jouw, maar ook voor jouw hart en de gevoelens die je bloot mag gaan leggen. Gevoel = emotie. Emoties zorgen voor verbinding. Vanuit verbinding met jezelf, kun je de verbinding met de ander weer maken.

Inspiratie

Jo’s Sunny Salsa verdiept zich wekelijks in nieuwe thema’s die gericht zijn op de bevordering van jouw persoonlijke ontwikkeling. Dit heeft als doel jouw te inspireren om een nieuw gezichtspunt te krijgen op de dingen die spelen in jouw leven. Vanuit inspiratie ontstaat er bewustwording. Vanuit bewustwording ontstaat er vaak een keuze in de manier waarop je verder wilt gaan in jouw levensreis.

Transparantie

Wat je zegt is wat je doet. Wat je doet is wat je zegt. Kunnen rekenen op jezelf én op de ander. Oprechtheid is één van de puurste vormen die jou in je communicatie en in je authentieke vorm van ‘zijn’ kan laten groeien. Bij Jo’s Sunny Salsa wordt jouw bewustwordingsproces in gang gezet, waarna je wordt gevraagd open te zijn over jouw bevindingen. Dit zal niet altijd leuk zijn. Ik houd je de spiegel voor, waarvan ik denk dat je die nodig hebt om tot de ‘groei’ te kunnen komen die je nodig zult hebben om te transformeren. Dit doe ik met veel liefde, geduld en volledige commitment.

 

Transformatie

De innerlijke reis die je gaat maken op psychisch, lichamelijk én spiritueel niveau om tot jouw authentieke kern te komen.

In jouw authenticiteit

Het groeien doen we samen om tot de meest authentieke versie van onszelf te komen.
Trouw zijn aan je eigen normen en waarden én dat op congruente wijze kunnen uitdragen naar jouw omgeving, zonder schuldgevoel. Wie ben jij? Wat vind je belangrijk? Wat is jouw waarde? Quotes die ik hieraan hang zijn: “Being unapologetically yourself AND Be comfortable in your perfect imperfections.”

 

Gezelligheid

Jo’s Sunny Salsa hecht veel waarde aan gezelligheid. Het is een intieme sfeer met oog voor details, waarin je jezelf al snel thuis zult voelen. Humor en lichtheid worden regelmatig ingezet, zodat jij jouw mooie glimlach kan laten zien.

 

 

Hi, Ik ben Jolien.

Wil je kennismaken met mij? Meld je aan voor een 1-op-1 coachingsgesprek via onderstaand formulier en ik neem z.s.m. contact met je op