Reviews

    Lees meer over mij

Bekijk hier de Reviews over Jolien

Deze vrouwen gingen je voor

Meer reviews over jolien

Maren

Jolien werkt met passie en heeft een warme persoonlijke aanpak.
Met het geduld, commitment, aanmoediging en vertrouwen van Jolien, ben ik tot de volgende resultaten gekomen:

– Ik kan mijn vrouwelijke kracht aanspreken in het stellen van mijn grenzen.
– Ik ben zachter, maar toch krachtig, geworden in mijn communicatie.
– Ik heb inzichten gekregen in mijn patronen in relaties en heb deze inmiddels weten te doorbreken.
– Ik voel het vrouwelijke vuur, de sensualiteit, weer in mij branden. Geheel op mijn manier, omdat dat is wat je uniek maakt.

Bianca

Tijdens een dansavond zag ik twee mensen samen dansen. Ik kon mijn ogen er niet vanaf houden, wat een chemie, wat een stralende gezichten en wat een vrije sierlijke bewegingen. Later op de avond kwam ik met de vrouw van dit dansende koppel in gesprek, het was Jolien.

Toen ben ik een traject begonnen bij haar.

Ik ben echt een beginner in de danswereld. En ik loop tegen wat dingen aan als; grenzen voelen en stellen, blokkades en durven stralen.
Wat mij op momenten tegen houd om echt te genieten. Terwijl ik onwijs verslaafd ben aan dansen haha??

Jolien luistert en hoort ook wat er niet (verbaal) gezegd word ♡.
Ze voelt heel gelijkwaardig aan, dit was voor mij echt een must. Ze heeft mij geholpen om meer inzicht te krijgen in wat mij tegenhoud en waar mijn valkuilen liggen. Dit door mijn eigen woorden te vertalen aan mij, want uiteindelijk zitten de antwoorden in mijzelf.
Dit is een mooie zuivere werkwijze dus ik lever graag een bijdrage aan de reviews over Jolien.

Het was een plezier om met haar te werken, er werden serieuze dingen gesproken, maar ze is zeker ook niet vies van een grapje!

Karina

“Ik heb Jolien leren kennen als een gedreven getalenteerde vrouw. Ze is een gedreven danseres en docente vol passie. Ze danst en werkt vanuit het diepst van haar hart. Ze is heel eerlijk en puur in alles wat ze doet en onderneemt. Dit zie je dan ook terug in alles wat ze aanpakt.

Ik had het voorrecht haar te mogen volgen vanaf de zijlijn. De stappen die ze heeft ondernomen om haar grote droom te verwezenlijken, heeft ze bereikt door het volgen van haar gevoel en keiharde inzet. Tijdens dit proces heb ik deelgenomen aan een online les. Ze onderscheidt zich van andere docenten, doordat ze gaat voor de hele beleving en proces van haar leerlingen/ studenten. Dansen is meer dan alleen een dansje of het leren van pasjes.
Het is jezelf leren kennen, jezelf te durven laten zien, groeien, je gevoelens uiten en delen, maar ook van jezelf houden.
Jolien voelt perfect mensen aan en is een geboren coach en danseres en heel ‘openminded’. Ik kan dan ook iedereen aanraden om met haar lessen te gaan kennismaken. Voor iedereen die houdt van dansen, aan zichzelf wil werken en commitment durft en wil aangaan.

Shirley

“Je hebt het rustig en duidelijk uitgelegd, ik kon het goed volgen.
Met de ladymoves voelde ik de vrouwelijke energie stromen.
Precies wat ik nodig had!
Ik vind jouw charme leuk. je straalt plezier uit in je workshop,
daardoor had ik het ook naar mijn zin.
Het was een goede ervaring om de salsa basis te leren incl. een goed opgebouwde warming-up.”

Nancy

Ik heb de salsa lessen in combinatie met coaching bij jolien gevolgd.

Ik kan hierover zeggen dat je op een goed tempo de basis salsa passen leer in een klein intiem groepje vrouwen. Het wordt gecompenseerd met coaching wat voor mij niet vreemd is omdat ik zelf coach ben.

Je leert hierdoor jezelf nog beter kennen. Leert grenzen aan te geven en op een positieve en lieve manier naar jezelf te kijken.
Zeker in combinatie met Salsa
kom je meer bij jezelf en in je
eigen vrouwelijke kracht te staan.
Een aanrader voor de wat onzekere of even uit balans zijnde vrouwen.
Je leert Salsa en gaat lekker met jezelf aan de slag. Dat is een win win situatie.

Petra

“Ik ging er blanco in, alhoewel de omschrijving salsa in combinatie met persoonlijke ontwikkeling mij enorm aansprak.
Wat geniet ik elke week weer van je enthousiasme en de leuke manier van lesgeven! Het samenzijn met de andere vrouwen en het leren dansen.
Je bent echt een bijzonder, attent. vrolijk persoon. Ik leer veel over mijzelf, maar ook van elkaar. Ik ben blij dat ik het mijzelf heb gegund.”

Hi, Ik ben Jolien.

Geïnteresseerd? Neem dan contact met mij op.